Profil

Historie

Værkstedets ejer, Jesper Madsen, har tidligere arbejdet flere år som mekaniker hos VW-værkstedet i Ribe. Den 1. januar 2005 vælger han dog at overtage det lokale Opel-værksted, Vestbiler - og etablerer derved Jesper Madsens Autoservice.

Siden er det gået stærkt for det lille værksted, der i dag er Autoriseret Bosch Car Service Partner og servicerer/reparerer. alle bilmodeller – og har specialiseret sig i OPEL - VW - Skoda - Seat - AUDI.

Værkstedet beskæftiger i dag 3 kompetente mekanikere.

Bosch Car Sercice
Et Bosch Car Service værksted er ofte et mindre værksted med god kundekontakt, så man derved sikrer at kundeservicen er helt i top. Endvidere er kvalitet og troværdighed nogle af de vigtigste nøgleord, som værkstederne skal efterleve.

Partnerskabet er derved med til at give kunderne en god tryghed, når de vælger os som deres værksted.

Som autoriseret Bosch Car Sercice Partner er vores medarbejdere hos Jesper Madsens Autoservice sikret løbende professionel skoling i den moderne teknik, som udgør en stadig større del af det daglige arbejder på værkstedet.

 

Yderligere er vi gennem partnerskabet sikret et godt bagland med god kontakt til Autogrossisterne, som med hurtig levering af bosch kvalitets-reservedele til netop din bil, gør værkstedsopholdet hos Jesper Madsens Autoservice meget professionelt og yderst effektivt.

    ________________________________

Effektivitet er et af nøgleordene hos Jesper Madsens Autoservice. Vi er et meget travlt lille værksted og derfor gør vi meget ud af planlægningen, så vi sikrer en så optimal udnyttelse af vores tid som overhovedet muligt - dermed også af vores kunders tid og penge.

Det betaler sig at være godt forberedt...