Profil

Værkstedets ejer, Jesper Madsen, har tidligere arbejdet flere år som mekaniker hos VW-værkstedet i Ribe. Den 1. januar 2005 vælger han dog at overtage det lokale Opel-værksted, Vestbiler - og etablerer derved Jesper Madsens Autoservice.

Siden er det gået stærkt for det lille værksted, der i dag servicerer/reparerer alle bilmodeller – og har specialiseret sig i OPEL - VW - Skoda - Seat - AUDI.

Værkstedet beskæftiger i dag 3 kompetente mekanikere.

Vores værksted er et mindre værksted med god kundekontakt, så man derved sikrer at kundeservicen er helt i top. Endvidere er kvalitet og troværdighed nogle af de vigtigste nøgleord, som vores værksted efterlever.

Partnerskabet er derved med til at give kunderne en god tryghed, når de vælger os som deres værksted.

Vores medarbejdere hos Jesper Madsens Autoservice bliver løbende professionel videreuddannet i den moderne teknik, som udgør en stadig større del af det daglige arbejder på værkstedet.

Effektivitet er et af nøgleordene hos Jesper Madsens Autoservice. Vi er et meget travlt lille værksted og derfor gør vi meget ud af planlægningen, så vi sikrer en så optimal udnyttelse af vores tid som overhovedet muligt - dermed også af vores kunders tid og penge.

Det betaler sig at være godt forberedt...

Telefon & Mail


75 41 00 28

jm@jm-auto.dk

Kontakt


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder